Qui som

img-quisom-1

Som una farmàcia situada al centre de Barcelona, a l’Avinguda Sarrià nº31, i treballem des del any 1997 al servei de la teva salut, que és la nostra prioritat. Formem un equip de 7 professionals, 4 farmacèutics titulats i 3 tècnics de farmàcia amb gran vocació sanitària i social.

 

Estem en constant formació per oferir-te el millor assessorament en qualsevol aspecte sanitari, molt especialment en el terreny de la prevenció, ja que creiem fermament que és la base de la teva salut.

 

Som experts en teràpies naturals, com la fitoteràpia, l’homeopatia, les flors de Bach i l’aromateràpia. Aquestes són sempre la nostra primera opció a l’hora d’aconsellar-te, ja que intentem orientar-te perquè e teu cos restableixi el seu equilibri natural i tu assoleixis hàbits de vida saludables.

 

Et podem assessorar sobre alimentació, ja que som especialistes en nutrició, dietètica i intoleràncies alimentàries, sense deixar de costat el teu benestar emocional i mental.

 

Tenim una amplia formació en el camp de la cosmètica. Comptem amb aparells d’alta tecnologia per conèixer les necessitats de la teva pell.

 

També podem aconsellar-te sobre la medicació que prens, resolent els dubtes que puguis tenir sobre qualsevol aspecte del medicament o del material sanitari que utilitzis.

 

Col·laborem amb diverses ONGs, especialment amb el Banc Farmacèutic, entitat amb la que estem molt compromesos i que a l’actualitat proporciona medicaments a més de 30.000 persones sense recursos i en risc d’exclusió social. També col·laborem amb altres projectes solidaris relacionats amb el món sanitari.

 

El nostre repte és seguir aprenent i escoltar-te per millorar dia a dia i estar sempre al teu costat.

 

[heading size=”1″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]El nostre equip[/heading]

img-sofialopez

[heading size=”3″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]Sofía López Rodríguez[/heading]

Sóc la farmacèutica titular i tinc la sort d’estar al capdavant d’un gran equip humà i professional.

Sóc especialista en nutrició, dietètica i intoleràncies alimentàries, fitoteràpia, aromateràpia, homeopatia, flors de Bach, cosmètica, dermofarmàcia i veterinària.

Sóc vegetariana, m’encanten la natura i els animals. Les meves grans passions són el submarinisme i viatjar amb la meva família.

img-paquiponce

[heading size=”3″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]Paqui Ponce Guerra[/heading]

Sóc farmacèutica substituta, especialista en intoleràncies alimentàries, fitoteràpia, aromateràpia, homeopatia i alimentació infantil.

M’encanta la jardineria i dedico gran part del meu temps lliure a les meves plantes i floretes.

img-jorgeperez

[heading size=”3″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]Jorge Pérez Alvarado[/heading]

Sóc farmacèutic substitut, especialista en intolerància alimentaria, fitoteràpia, aromateràpia i homeopatia.

M’agrada la muntanya i faig trecking els caps de setmana.

img-ezanaeem

[heading size=”3″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]Eza Naeem[/heading]

Sóc tècnic de farmàcia especialista en dermocosmètica.

A mi també m’agrada molt cuinar i aporto el meu toc asiàtic a les nostres receptes saludables.

[heading size=”3″ heading_class=”content_heading” h_id=”” h_class=””]Pepi Mendez Díaz[/heading]

Sóc la responsable del manteniment de la farmàcia.

La meva gran afició és la lectura.

Post comment

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies